Чт
25.04.2024
07:27:32
Категорії розділу
Олімпіади, відкриті уроки [3]
Заходи, виставки, концерти, виступи [102]
Методичні об'єднання вчителів [3]
Творчі сходинки вчителів [1]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Непогано
3. Добре
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 6
Друзі сайту
  • Комп'ютери на замовлення
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Хорохорин
    Головна » Заходи, виставки, концерти, виступи
    « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 10 11 »





    Категорія: Заходи, виставки, концерти, виступи | Переглядів: 394 | Додав: admin | Дата: 01.10.2017 | Коментарі (0)

    Нас кличе дзвоник до шкільної ниви,
    Прислухайтесь, який у нього спів
    Сьогодні діти незалежної Вкраїни
    Сядуть за парти. Вже дзвоник продзвенів

           1 вересня наша школа у черговий раз гостинно відчинила двері своїм учням.
           Традиційно в цей день пройшла урочиста лінійка, присвячена початку навчального року. Було багато побажань школярам від начальника гуманітарного відділу Андрійчук С.М., старости села Мельничук А.А., благословив учнів і місцевий священник.
          Директор школи Луцюк О.В. привітала всіх з Днем знань. Побажала вчителем, учням, батькам міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні. Кращі учні школи були нагороджені Похвальними листами.
    Особливі слова вітань прозвучали для першокласників. А спонсори кожному першокласнику подарували рюкзаки з необхідним шкільним приладдям.
         З вдячною піснею до вчителів звернулася Вікторія Столярчук, а зворушливі віршики першачків нікого не залишили байдужим.
         Не обійшлося і без казкових героїв: Буратіно, Барвінка, Букварика, Королеви знань. Маленькі герої ласкаво запросили першокласників до Країни знань, а батьки побажали їм у цій цікавій подорожі успіхів.
         До класу маленьких школярів повела перша вчителька Фіц О.П.
         Урочистості з нагоди святкування початку нового навчального року закінчились веселим закличним дзвоником.

    Категорія: Заходи, виставки, концерти, виступи | Переглядів: 394 | Додав: admin | Дата: 05.09.2017 | Коментарі (0)

            30 серпня на базі Смолигівської ОТГ відбулась перша освітянська конференція. До усіх присутніх звернулася з вітальним словом голова сільської ради Прус Г.Д. Вона підсумувала пророблену за минулий рік роботу та окреслила пріоритетні завдання на наступний період. Галина Дмитрівна наголосила, що влада намагається і буде створювати комфортні умови для роботи учителя, а учитель повинен створити умови для навчання і виховання учнів.

          Кращі вчителі були нагороджені подяками (Фіц В.П., Харитонюк Р.В., Клак Л.Є.)

         Виступили з доповідями Носко Н.І., Захарчук Л.І., Фіц В.П., Луцюк О.В.

         За підсумками конференції прийнято резолюцію, в якій визначено пріоритети завдання діяльності закладів освіти у 2017-2018 н.р.

    Категорія: Заходи, виставки, концерти, виступи | Переглядів: 340 | Додав: admin | Дата: 05.09.2017 | Коментарі (0)

    23 серпня в Хорохоринській школі відбулася святкова лінійка до Дня Державного Прапора України.

    Це свято всіх поколінь українців та данина поваги символу держави, що пройшов довгий шлях.

    Учні в українських вишиванках декламували вірші, розповідали про символіку блакитного та жовтого кольору. А вчитель історії Каліщук Я.П. нагадав усім присутнім історію виникнення одного з найголовніших символів держави.

    Закінчилася лінійка гімном України, під час якого відбулося урочисте підняття прапора.

    Категорія: Заходи, виставки, концерти, виступи | Переглядів: 386 | Додав: admin | Дата: 03.09.2017 | Коментарі (0)

       Минулого року учнів Хорохоринської ЗОШ Смолигівської ОТГ на 1 вересня з радістю переступали поріг рідної школи. Вона не просто оновилася – вона стала окрасою села. Цього року педагоги і учні з нетерпінням чекають на початок навчального року, адже мають сісти не просто за нові парти, а повністю в оновлені класи.

       Зусиллями громади на чолі з Прус Г.Д. у школі створюється хімічний і фізичний кабінет, кабінети іноземної мови і інформатики. Це будуть класи з сучасними меблями і відповідним устаткуванням. Ремонтні роботи не стихають навіть у вихідні, бо все найкраще маємо дарувати дітям!

    Категорія: Заходи, виставки, концерти, виступи | Переглядів: 330 | Додав: admin | Дата: 23.08.2017 | Коментарі (0)

          24 червня у приміщенні ЗОШ І-ІІІ ст. с. Хорохорин відбувся випускний вечір. Заступник директора школи Луцюк Оксана Віталіївна вручила випусникам атестати про закінчення школи.
        На святі були присутні гості: сільський голова Прус Галина Дмитрівна та начальник гуманітарного відділу Смолигівської сільської ради Андрійчук Світлана Михайлівна. Галина Дмитрівна звернулась до випускників з вітальним словом. Найбільш активні випускники 9, 11 класів нагороджені подяками. Слова вітання підготували і учні школи.            
       Закінчилось свято традиційним вальсом.

    Категорія: Заходи, виставки, концерти, виступи | Переглядів: 426 | Додав: admin | Дата: 30.06.2017 | Коментарі (0)

      Волинська обласна державна адміністрація реалізовує проект «Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону», що фінансується Європейським Союзом в рамках Програми «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».
     

    Фото № 1

    Посібник «Конспекти занять з розвитку підприємництва»

     

    Високий рівень підприємницької активності – це той елемент, без якого успішно розвиватись не може жодна країна світу. Він призводить не лише до збільшення рівня податкових відрахувань, зростання ВВП, створення робочих місць, підвищення рівня життя мешканців країни. Він також породжує соціальні та ментальні зміни, формує середній клас, дозволяє людині відчути себе господарем своєї долі, перестати бути залежним від влади чи роботодавця.

    Існує ряд інструментів стимулювання розвитку підприємливості, апробованих країнами Європи. Деякі методики вже успішно адаптовані в Україні. Одна з таких методик описана в посібнику, що буде корисним у роботі з учнями загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів. Електронну версію посібника можна завантажити тут http://kariera.in.ua/navchitisya-b%D1%96znesu/rozrobki-urok%D1%96v.html

    Посібник створено в рамках проекту "Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону", який передбачає проведення дослідження стану ринку праці в Рівненській та Волинській області, закупівлю обладнання для підготовки робітників за професіями, які визначені з урахуванням потреб роботодавців субрегіону, навчання представників ПТНЗ та мотивація молоді для започаткування власної справи. Проект розпочався у вересні 2014 року і триватиме 36 місяців.

    Проект виконується Управлінням освіти та науки Рівненської обласної державної адміністрації у партнерстві з Управлінням освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та Волинським ресурсним центром в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».

    Фото № 2

    Порадник для молоді «Самостійний пошук роботи»

     

    Порадник призначений для молодих людей, які завершили або найближчим часом завершують навчання і хочуть підготуватися до свого першого працевлаштування. Порадник допоможе обрати оптимальний алгоритм пошуку роботи, опанувати основні навички, необхідні для успішного працевлаштування (підготовка резюме, співбесіда з роботодавцем), уникнути найбільш поширених помилок, адаптуватись на робочому місці та ін.

    Електронний примірник порадника можна завантажити за посиланням http://kariera.in.ua/shukati-robotu/algoritm-poshuku-roboti/

    Посібник створено в рамках проекту "Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону", який передбачає проведення дослідження стану ринку праці в Рівненській та Волинській області, закупівлю обладнання для підготовки робітників за професіями, які визначені з урахуванням потреб роботодавців субрегіону, навчання представників ПТНЗ та мотивація молоді для започаткування власної справи. Проект розпочався у вересні 2014 року і триватиме 36 місяців.

    Проект виконується Управлінням освіти та науки Рівненської обласної державної адміністрації у партнерстві з Управлінням освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та Волинським ресурсним центром в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».
     

    Фото № 3

    Будуй кар’єру в своєму регіоні

     

    Ти вчишся у випускних класах школи і ніяк не можеш визначитися, куди тобі податися далі? Чи, можливо, тобі вже видали свідоцтво про завершення навчання у школі і час обирати ВУЗ, у який вступати? Але на кого вчитися? Яка професія мені підходить? Яка спеціальність принесе успіх і задоволення від роботи?

    Якщо ти задаєш собі ці питання, то kariera.in.ua – сайт саме для тебе. Тут ти не тільки знайдеш відповіді на свої питання, а зможеш і зорієнтуватися у пошуку роботи. Тут ти знайдеш:

    • Найкращі поради з профорієнтації;
    • Ознайомлення з класифікаціями професій;
    • Тести на вибір професії;
    • Інформацію про ВНЗ твого регіону на України в цілому, включаючи освіту за кордоном;
    • Створення власного алгоритму пошуку роботи;
    • Найпопулярніші і найдієвіше методи пошуку роботи;
    • Вивчення ринку праці регіону;
    • Корисну інформацію про укладання трудового договору та права працівників.

    Здійснити правильний вибір майбутньої професії – не так просто, як здається на перший погляд. До цього треба підготуватися. Визначитися, до чого в тебе є схильність, які риси характеру зможуть допомогти тобі у роботі, а які заважатимуть. Є й інші аспекти, важливі для профорієнтації.

    Тільки від тебе та твоєї наполегливості у вивченні цього питання залежатиме, чи зможеш ти обрати професію, яка є дійсно твоїм покликанням, і яка водночас буде приносити тобі достатній прибуток. Якщо ти вже про це задумався, то ти – на правильному шляху, і kariera.in.ua – твій наступний крок.

    Сайт розроблено в рамках проекту "Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону", який передбачає проведення дослідження стану ринку праці в Рівненській та Волинській області, закупівлю обладнання для підготовки робітників за професіями, які визначені з урахуванням потреб роботодавців субрегіону, навчання представників ПТНЗ та мотивація молоді для започаткування власної справи. Проект розпочався у вересні 2014 року і триватиме 36 місяців.

    Проект виконується Управлінням освіти та науки Рівненської обласної державної адміністрації у партнерстві з Управлінням освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та Волинським ресурсним центром в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».

    Категорія: Заходи, виставки, концерти, виступи | Переглядів: 370 | Додав: admin | Дата: 02.06.2017 | Коментарі (0)

    На веснянім видноком

    Зайнялася вже, зоря.

    Свято в школі! Свято в школі!

    День останнього дзвінка

    Ось і настав цей радісно-тривожний день, день підведення підсумків і планування майбутнього.

    Сьогоднішній день дійсно сповнений сонячного тепла, веселих посмішок друзів. Уся шкільна родина разом. Родина, яку об’єднує єдине – любов і повага до школи. Дружба і злагода об’єднує усіх присутніх учнів, батьків, учителів і дорогих наших гостей, які завітали на свято порадіти разом з нами.

     

    Категорія: Заходи, виставки, концерти, виступи | Переглядів: 396 | Додав: admin | Дата: 01.06.2017 | Коментарі (0)

       Щасливий той, хто матір має,
    Хто має батька, рідний дім,
      І в отчий край свій повертає,
    Бо там чекають друзі в нім.

     

        У 1944-1946 рр. Жителів етнічних українських земель, що увійшли до повоєнної Польщі, Холмщини, Підляшння, Надсяння, Лемківщини, примусово переселяли на схід до Радянської України.

       Значна частина холмщан знайшла прихисток на Волині, яка стала для них другим рідним домом.

      Втім, попри це їм вдалося зберегти і передати нащадкам пам’ять про давній рідний отчий край.

      Саме з метою пошуку, відродження і популяризацій музичного, хорового, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, поетичних і прозових творів, пов’язаних з цією гілкою українства.

       21 травня 2017 р. у палаці культури м. Луцька відбувся Х обласний фестиваль-конкурс «Ти не згасла, зоре ясна» імені заслуженого артиста України Олександра Самохваленка.

        У конкурсі взяли участь більше 100 учасників з усієї області (Рожищенський р-н, Луцький р-н, Горохівський р-н, Ковельський р-н, Волод-Волинський р-н, Ківерцівський р-н та ін.).

    Фестиваль конкурс проходив у таких номінаціях:

    1. солісти-вокалісти;
    2. вокальні ансамблі, хорові колективи;
    3. читці; театральне мистецтво;
    4. мизичні виконавці;
    5. танцювальні колективи;
    6. образотворче, декоративне-прикладне мистецтво.

        Журі конкурсу очолила донька О.Самохваленка – доцент кафедри теорії музики Львівської академії імені М.Лисенка Галина Бернацька

       Вітаємо ученицю 7 кл. Хорохоринської ЗОШ Ярмолюк Марію та керівника Клак Людмилу Євгеніївну за зайняте ІІ місце в обласному фестивалі-конкурсі у номінації «Читці, театральне мистецтво».

    Категорія: Заходи, виставки, концерти, виступи | Переглядів: 355 | Додав: admin | Дата: 24.05.2017 | Коментарі (0)